Certifikater

Vi vil kunne stå indenfor det arbejdstøj du iklæder dig hver dag på arbejdet. Derfor sætter vi en ære i at vise vores certifikater frem.

Nedenfor kan du se et udsnit af vores certifikater – og vi arbejder altid på at få flere!

standard-100-by-oeko-tex-logo-vector.png

OEKO-TEX - Standard 100

Hvis en vare bærer STANDARD 100-mærket, kan du være sikker på, at alle komponenter i denne artikel, dvs. stof, tråd, knap, lynlås og andet tilbehør, er testet for skadelige stoffer, og at varen derfor er uskadelig for menneskers helbred. Testen udføres af uafhængige OEKO-TEX®-institutter (som Teknologisk Institut i Danmark) på baggrund af det omfattende OEKO-TEX®kriteriekatalog. I testen tages højde for alle lovmæssigt regulerede og ikke-regulerede stoffer, som kan være skadelige for menneskers helbred.

I mange tilfælde går grænseværdierne for STANDARD 100 ud over nationale og internationale krav. Kriteriekataloget opdateres mindst en gang om året og udvides på baggrund af ny videnskabelig ekspertise og lovbestemte krav. Det er ikke let for forbrugere at have overblik over de lovmæssige krav for skadelige stoffer hver dag; OEKO-TEX®-institutterne gør det for dig.

HVILKE ARTIKLER KAN CERTIFICERES?

I princippet kan alle tekstile artikler samt tilbehør i hvert forarbejdningstrin STANDARD 100-certificeres, fra fibre og tråde til stof og færdige varer. OEKO-TEX®-institutterne tester hver eneste komponent inden den færdige artikel får lov til at bære STANDARD-100-mærkningen. Dette inkluderer tråde, knapper, bånd og fór. Tryk og belægningerne der anvendes på ydermaterialer, testes også for skadelige stoffer i henhold til de kriterier der gælder for dem.

Control Union Certified

Aktiv-3@3x.png

Organic Blended

Aktiv-2@3x.png

Organic 100

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies